Kære Martha - ord om Gud til et liv med stress

Vis stort billede
Kære Martha - ord om Gud til et liv med stress

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Bibelen kan afhjælpe stress I mange år har vi i den vestlige verdens selvhjælpstradition skelet til østens filosofi og religioner i anstrengelserne for at komme en stresset hverdag til livs. Men vi behøver ikke kigge så langt væk for at finde hjælp til at leve et nærværende og godt liv. Midt i vores egen kultur ligger der indsigter, der kan bringe lettelse, aflastning og det rette perspektiv ind i et fortravlet nutidsliv.
Sygehuspræst Lotte Lyngby har skrevet en anderledes selvhjælpsbog til stressramte mennesker med fokus på kristendommen og det livssyn og menneskesyn, der præsenteres i Bibelen.
"Ikke nok med at Lotte Lyngby ved, hvad hun taler om ... hun er rent faktisk også i stand til at bringe evangeliet i spil i forhold til de stressfaktorer, som et moderne arbejdsliv indeholder." Doris Ottesen, Kristeligt Dagblad
"Jeg håber,den vil vinde genklang i og udover det kristne segment." Alma Lind Jensen, Lektør
Om forfatteren Lotte Lyngby (f. 1968) arbejder som sogne- og sygehuspræst i Aalborg og er tillige uddannet fagjournalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Hun har bidraget til udgivelserne I skal leve (Aros Forlag, 2006) og Himlen i mine fodsåler (Aros Forlag, 2011). Ad to gange har hun været sygemeldt med stress.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lotte Lyngby
Sideantal: 154
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Unitas Forlag
Bredde: 185 mm
Højde: 180 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 338 g
Udgivelsesdato: 24 May 2013
Oplagsdato: 26 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775179251

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Kære Martha - ord om Gud til et liv med stress Unitas Forlag