Jordens Kvinder

Reduced price!
Vis stort billede
Jordens Kvinder

198,40 kr

-20%

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Jordens kvinder udspringer af forfatterens dybe fascination af den kvindelige visdom og urkraft. Bogen er et hjerteligt budskab til alle kvinder om, hvordan vi genfinder vores egen storhed og forstår styrken i vores særlige kvindelige natur.

Læs bl.a. om kvinders cyklus, blodets kraft og månens indflydelse på krop og sind, om søsterfællesskaber og fejring af den første menstruation, om kvindens forskellige livsfaser og om de gudinder, der i tidens løb har symboliseret det kvindelige. Få inspiration til at leve i harmoni med årstiderne og anvende Moder Jords gaver i form af hormonafbalancerende kost og naturlige helbredelsesmetoder.
"Tiden er nu kommet til, at vi begynder at vende blikket, tankerne og følelserne indad mod os selv og mod den natur, vi er en del af. Det er nødvendigt, at vi på ny finder vores udgangspunkt og den oprindelige hensigt med vores eksistens, for uden den er vi både afsporede og afmægtige, og vi vil til stadighed ligge underfor de mange ubalancer, der styrer vores liv. Ved atter at leve i tæt samhørighed med naturens og vores egen cyklus vil vi genopdage vores guddommelige, kvindelige urkraft, og vi vil begynde at forstå, at vi kan ændre dét, der ofte opfattes som svaghed, til stor, indre styrke."

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Vibeke Amdisen
Sideantal: 228
Sprog: Dansk
Originaltitel: Jordens Kvinder
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Saxo
Bredde: 220 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 882 g
Udgivelsesdato: 14 May 2016
Oplagsdato: 14 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770810487

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk