Jes. Otte samtaler med Jes Gerlach om psykiatrien i Danmark

Vis stort billede
Jes. Otte samtaler med Jes Gerlach om psykiatrien i Danmark

50,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Psykiater og stifter af PsykiatriFonden Jes Gerlach taler i denne bog med Henning Jensen, Özlem Cekic, Raben og Nicole Rosenberg, Karing Garde, Knud Kristensen, Susanne Hansen, Jens Elbirk og Anne Lindhardt.

Efter et langt arbejdsliv gør Jes Gerlach status over psykiatrien, dens udvikling og udfordringer, og over det vigtige arbejde med at formidle, at sygdomme i sindet kan ramme alle.

I bogen taler journalist, mag.art. Marie Louise Kjølbye med Jes Gerlach og ni personer, der alle på forskellig vis kender ham og er i berøring med psykiatrien. De ni samtalepartnere er udvalgt, så de dels repræsenterer forskellige grupper i psykiatrien: patienter, pårørende, fagfolk og politikere, dels fortæller forskellige menneskelige historier med forskellige perspektiver. Endelig er alle otte en del af Jes Gerlachs lange arbejdsliv.

Gennem Jes Gerlach og de ni samtalepartneres øjne får vi et indblik i personlige og faglige oplevelser med psykiatrien. Bogen er et oprigtigt og levende indlæg i den vigtige og nogle gange svære debat om psykiatriens rolle, om behandling og årsager. Men bogen er også en række menneskelige møder, der handler om livet – både når det er godt, og når det er svært.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marie Louise Kjølbye
Sideantal: 133
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Psykiatrifondens Forlag
Bredde: 213 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 510 g
Udgivelsesdato: 09 Apr 2012
Oplagsdato: 09 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790420826

Sprog

Dansk

Jes. Otte samtaler med Jes Gerlach om psykiatrien i Danmark Psykiatrifondens Forlag