Jeg søgte i helvede og fandt himlen

Vis stort billede
Jeg søgte i helvede og fandt himlen

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En bog, jeg til at begynde med, troede skulle handle om min sygemelding med stress og deraf følgende fyring, og hvordan jeg taklede det med mere utraditionelle metoder, bl.a. det spirituelle livssyn.
I stedet blev det i langt højere grad en bog om kampen med mig selv, og i særdeleshed kampen mellem mit hoved og mit hjerte, kampen mellem skeptikeren og intuitionen, og kampen med reptilhjernen og al dens frygt og bekymringer, men også dens hensigtsmæssige forsvar. Og om opdagelsen af at de mørke dage i livet kan give de største gaver.
Bogen handler også om at blive bedre til at stå ved sig selv og være tro mod sig selv, også når omgivelserne stiller sig undrende og skeptiske. Om at turde blotte sit hjerte og være sårbar i jagten på sine inderste drømme.
Jeg håber af hele mit hjerte, at jeg med min historie kan inspirere dig som læser. Hvis du kan springe bare noget af frygten, nogle af bekymringerne, nogle af frustrationerne, over, og i stedet tør at gå efter dine drømme og følge dit hjerte, så giver min rejse endnu mere mening.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christina Bøgebjerg
Sideantal: 368
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Udgivelsesdato: 03 May 2016
Oplagsdato: 04 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771705355

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Jeg søgte i helvede og fandt himlen Books On Demand