Introduktion til ACT - En brugsbog til klienten

Vis stort billede
Introduktion til ACT - En brugsbog til klienten

219,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Med denne introduktion til Acceptance and Commitment Therapy (ACT) præsenterer forfatterne en helt ny retning inden for kognitiv terapi. ACT er en accept- og eksponeringsbaseret behandlingsform, som er forankret i den nyeste psykologiske forskning. Med ACT arbejdes der hen imod at udvikle psykologisk fleksibilitet, så man bliver i stand til at udleve personlige værdier frem for at befinde sig i en uendelig kamp mod sine egne negative tanker, følelser og kropslige fornemmelser.

Mindfulness er en vigtig del af ACT. Evnen til at være i kontakt med nuet trænes, fordi det er en vigtig proces i udviklingen af psykologisk fleksibilitet. ACT handler om at tage imod det, som livet tilbyder, og peger på en vej ud af lidelse ved at rette fokus på det, som virkelig betyder noget i ens liv.

ACT er en behandlingsform, der anvendes på tværs af mange symptombilleder som f.eks. angst, depression, PTSD, misbrug, kroniske smerter og spiseforstyrrelser. Frem for alt er ACT en særlig måde at være i verden på og som sådan til gavn og inspiration for alle mennesker.

Introduktion til ACT er en bog til klienten i et ACT-forløb, men kan også læses af fagfolk, professionelle behandlere og andre, der er interesseret i at lære ACT at kende.

Introduktion til ACT er en bog til klienten i et ACT-forløb, men kan også læses uafhængigt heraf. Bogen kan også læses af fagfolk, professionelle behandlere og andre, der måtte være interesseret i at lære ACT at kende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susan Møller Rasmussen / Ole Taggaard Nielsen
Sideantal: 126
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louise Glargaard Perlmutter
Forord af: Bodil Andersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Illustreret af: Alexander Binger
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 27 Apr 2010
Oplagsdato: 03 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777065514

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Introduktion til ACT - En brugsbog til klienten Dansk Psykologisk Forlag