Interview - Det kvalitative forskningsinterview som håndværk

Vis stort billede Tilføj
Interview - Det kvalitative forskningsinterview som håndværk

450,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

"Dette er grundbogen over alle grundbøger, når det kommer til at lære at interviewe."

Gunnar Green, Folkeskolen

Tredje udgave af Kvale og Brinkmanns Interview. Det kvalitative forskningsinterview som håndværk giver læserne en omfattende og praktisk indsigt i de mange faktorer, der bidrager til vellykkede interview.

Bogen inviterer læserne på en rejse gennem interviewforskningens landskab, giver svar på interviewforskningens mange former for ”hvordan” og ”hvorfor” og beskriver de veje, studerende og forskere kan følge for at nå deres forskningsmål.

Denne nye opdaterede udgave gør rede for alle de ny udviklingstendenser i kvalitativ interviewforskning og udvider sit fokus på de praktiske, epistemologiske og etiske spørgsmål, der er forbundet med interview, samtidig med at den bevarer den flydende stil og logiske struktur, den er blevet kendt for.

Det har de sagt om bogen:

"Teksten er smukt organiseret. Tredje udgave bygger på de første to udgavers styrke, hvor forfatterne holder balancen i det tilsyneladende paradoks mellem at lære interviewet som ’håndværk’ … og lære det via en lærebog. … Der er ingen bog, der kan sammenlignes med denne! Brinkmann skriver i forordet: ’Jeg håber, at jeg har fundet en balance mellem respekten for veldokumenterede former for udøvelse af interviewhåndværket på den ene side og innovationer – ja, provokationer – på den anden.’ Det har han."

– Jon Wergin, Antioch University

”Jeg sætter stor pris [på denne bog] fordi den artikulerer den filosofiske og metodologiske tilgang til validitet i kvalitativ interviewforskning som ingen anden tekst. ...Vi betragter den som vores metodebibel inden for kvalitativ metode.”

— Jean Richey, University of Alaska, Fairbanks

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Svend Brinkmann / Steinar Kvale
Sideantal: 440
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originaltitel: Interviews
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Bjørn Nake
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 160 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 671 g
Udgivelsesdato: 07 May 2015
Oplagsdato: 07 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741263779

Udgivelsesår

1997

Sprog

Dansk

Interview - Det kvalitative forskningsinterview som håndværk Hansreitzels