Integral sundhed - Vejen til menneskelig trivsel

Vis stort billede
Integral sundhed - Vejen til menneskelig trivsel

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I dag er alle enige om, at forbindelsen mellem krop og sind har afgørende betydning for vores trivsel og velære - såvel fysisk som psykisk. Men hvordan aktiverer man den forbindelse? Dr. Elliott S. Dachers budskab i denne bog er, at vi skal flytte vores opmærksomhed fra det ydre til det indre.

Som speciallæge gennem 21 år var Dacher i stand til at lindre sine patienters fysiske lidelser, men han blev i stigende grad frustreret over, at han ikke kunne afhjælpe de underliggende problemer som invaliderende træthed, generel ængstelse eller simrende depressioner. Det bragte ham til Østen, hvor han tog endnu en medicinsk uddannelse og lærte om visdom, medfølelse, lindring af unødige lidelser, og hvordan man generelt fremmer en vedvarende sundhed, en autentisk lykkefølelse og følelsen af ægte helhed.

Denne bog viser, hvordan man kan opnå integral sundhed og få glæde af dens mange frugter. Den er bygget på Ken Wilbers integrale teori og er både holistisk, evolutionær, intentionel, personcentreret og dynamisk orienteret i sit syn på menneskelivets fire aspekter. Undervejs lærer vi, hvordan vi skal håndtere og gå frem i forhold til hvert af aspekterne, hvordan vi vurderer samtlige fire aspekter integralt, og hvordan vi tilrettelægger et program for vores personlige integrale praksis, så vi kan gøre fremskridt på lykke-, sundheds- og trivselsfronten.

ELLIOT S. DACHER blev uddannet læge i 1970 og arbejdede på fuld tid som speciallæge i intern medicin i 21 år. Han er også forfatter til Whole Healing og Intentional Healing. Dr. Dacher studerer, praktiserer og underviser i dag i principperne for integral sundhed og healing. Han vejleder desuden enkeltpersoner, hvis ambition er at bruge sygdom, lidelse og livet selv som en vej til integral sundhed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Elliott S. Dacher
Sideantal: 270
Sprog: Dansk
Originaltitel: Integral health - The path to human flouishing
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget I Am
Bredde: 147 mm
Højde: 223 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 509 g
Udgivelsesdato: 13 Nov 2013
Oplagsdato: 13 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799620975

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Integral sundhed - Vejen til menneskelig trivsel Forlaget I Am