Inkognito - Hjernens hemmelige liv

Vis stort billede
Inkognito - Hjernens hemmelige liv

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvis bevidstheden den del du opfatter som dit jeg kun er toppen af isbjerget hvad så med resten? Tror du at din hjerne og dine sanser viser dig verden som den er? Hvorfor er det så svært at holde på en hemmelighed? Hvordan er det muligt at blive vred på sig selv for hvem er det så der er vred på hvem?

Med emner som hjerneskade fly-spotting dating stoffer skønhed utroskab synæstesi kriminalret kunstig intelligens og optiske illusioner tager Inkognito læseren med på en forunderlig rejse gennem ukendte områder af hjernen og underbevidsthedens dybder. En dybt underholdende elementært spændende beretning om hjernens hemmelige liv.

David Eagleman er amerikansk hjerneforsker og forfatter. I dagtimerne er han leder af The Laboratory for Perception and Action og The Initiative on Neuroscience and Law ved Baylor College of Medicine. Om natten er han forfatter af fiktion. Sum. Fyrre fortællinger fra det hinsides hans debut som skønlitterær forfatter er blevet en international bestseller og udgivet på 25 sprog. På dansk udkom den i 2011.

Sum er simpelthen fremragende & Den opfindsomhed klare tanke og vittige tone og underlæggende indsigt i eksistentielle spørgsmål som gennemstrømmer bogen skaber tilsammen noget som er fuldkommen originalt.
Philip Pullman

Morsom intelligent skarp og helt og aldeles uventet & En af de mest overraskende bøger jeg har læst i årevis. Hver eneste af historierne er en tur i himlen.
Brian Eno

I videnskabens navn holder han døren åben for alt det der teoretisk set ikke er umuligt og minder os om at hverken universets eller menneskelivets gåde er i nærheden af at blive løst. I Sum udfolder han denne hyldest til uvisheden. Klartskuende fantasifuldt og filosofisk legesygt.
KultuNaut

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: David Eagleman
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 158 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 531 g
Udgivelsesdato: 22 May 2012
Oplagsdato: 22 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779734845

Sprog

Dansk

Inkognito - Hjernens hemmelige liv Tiderne Skifter