Indre vækst - Med meditation og mindfulness

Vis stort billede
Indre vækst - Med meditation og mindfulness

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Meditation er et fantastisk redskab til indre vækst og til at lære sig selv bedre at kende. I denne bog giver Michael Karbo en grundig introduktion til den indre verden, vi alle har adgang til, via en meditativ praksis.


Forfatteren tager udgangspunkt i sin egen model, der beskriver seks stadier, du kan komme igennem som mediterende. Stadierne går fra optræning af nærvær og opmærksomhed over dybdeafspænding og indre refleksion til den rene hengivelse. De forskellige stadier beskrives med illustrationer og praktiske øvelser.
Meditation udøvet som en fast praksis kan give dig en ny viden om dine tanker og følelser, som ofte ubevidst styrer din adfærd, ligesom du vil blive bedre til at forstå din personlighed, dit temperament og dine relationer til andre mennesker.
Bogen giver et godt fundament for enhver, der ønsker at nå større indsigt i, hvordan meditation kan påvirke og styrke den indre vækst.
På bogens hjemmeside, www.fitness-vitalitet.dk, findes uddybende materiale om meditiation og personlig udvikling. Bogens øvelser kan hentes som guidede forløb i MP3-format, som kan afspilles på enhver tablet og smartphone.
Forfatteren, Michael Karbo, er en af Danmarks bedst sælgende fagbogsforfattere indenfor bøger om IT og foto. Sideløbende med dette har han siden 1970’erne beskæftiget sig indgående med yoga og meditation. Har tidligere udgivet “Energi og vitalitet” (2012).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Karbo
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 158 mm
Højde: 206 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 206 g
Udgivelsesdato: 30 Oct 2014
Oplagsdato: 30 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717044302

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Indre vækst - Med meditation og mindfulness Nyt Nordisk Forlag