Ind til essensen - En introduktion til Ken Wilber

Vis stort billede
Ind til essensen - En introduktion til Ken Wilber

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Lige siden Ken Wilber udgav sin første bog, er han blevet betragtet som en af vor tids mest omfattende filosofiske tænkere. Denne introduktion består af en række korte passager fra Wilbers forfatterskab, således at læsere, der ikke nødvendigvis er velbevandret i Wilbers univers, kan få et indblik i denne vigtige og nogle gange kontroversielle tænkers verden.

Ind til essensen spænder over emner som: hvad meditation er, bevidsthedsspektret, helingen af krop-sind-splittelsen, de sande arketyper, dødsøjeblikket, den sande spirituelle prøvelse og ikke mindst Wilbers egen integrale tilgang til virkeligheden, der integrerer materie, krop, sind, sjæl og ånd. Og selvom Wilber – på sin sædvanlige engagerende og inspirerende vis – diskuterer de store psykologiske, filosofiske og spirituelle traditioners essentielle ideer, så har vi her at gøre med en letforståelig og læsevenlig Ken Wilber.

KEN WILBER – psykolog og filosof – er en af vor tids mest vidtspændende tænkere. Han skrev sin første bog som 23-årig og har siden udvidet sit forfatterskab med mere end 20 bøger, hvoraf flere efterhånden er oversat til dansk. Han er desuden grundlæggeren af The Integral Institute, som er en tænketank, der forsker i integral teori og praksis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ken Wilber
Sideantal: 246
Sprog: Dansk
Originaltitel: The essential Ken Wilber: An introductory reader
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget I Am
Bredde: 148 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 501 g
Udgivelsesdato: 05 Aug 2014
Oplagsdato: 05 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793172081

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Ind til essensen - En introduktion til Ken Wilber Forlaget I Am