Ind i mindfulness

Vis stort billede
Ind i mindfulness

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mindfulness handler, meget kort fortalt, om at leve sit liv med fuld tilstedeværelse. Stressklinikker og universiteter i USA bruger mindfulness som redskab til bl.a. at håndtere stress og depressioner. Også i DK er der stærkt stigende interesse for mindfulness.

Bogens første del består af forfatternes betragtninger over de vilkår, det moderne menneske lever under. Om perspektiver på tid. Om det nok så anvendte ord 'stress'. Forfatterne anskueliggør bogens ærinde og hvordan læseren bruger bogen optimalt.

I bogens anden del forklares tredelingen: Mindfulness som tilstand, mindfulness som teoretisk begreb og mindfulness som psykologisk retning. Hvilke tankegange er mindfulness inspireret af? Hvilke psykologiske retninger/metoder kobler det sig på?

I bogens tredje del forklares nødvendigheden af en praksis i hverdagen. Her gives læseren nogle værktøjer til, hvordan man helt konkret kan træne sine evner i opmærksomt nærvær på jobbet såvel som privat.

Teksten eksemplificeres hele bogen igennem ved hjælp af cases, hvor mennesker fra forskellige ervherv og med forskellig baggrund fortæller om arbejdet med mindfulness og den forskel, det har gjort for dem.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stine Reintoft / Eve Bengta Lorenzen
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Børsens Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 344 g
Udgivelsesdato: 14 Apr 2010
Oplagsdato: 14 Apr 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711422939

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk