Igennem mørket - en bog om anoreksi

Vis stort billede
Igennem mørket - en bog om anoreksi

189,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Linavar kun 14 år, da hun blev ramt af anoreksi. Hendes liv blev forvandlet til et helvede fyldt med tvangstanker, angst og fortvivlelse, med ydmygende sondemadning og psy-ki-ske og fysiske sammenbrud. Men også et helvede for hendes forældre, lillebror, kæreste og venner, der blot kunne være tilskuere til hendes selvdestruktive adfærd. Først da hun havde set døden i øjnene, gik det op for hende, at hun måtte have hjælp for at kunne vende tilbage til livet.
Igennem mørketer en anderledes bog om anoreksi. Ind imellem skildringen af det faktiske hændelsesforløb genoplever den unge forfatter nogle af de episoder, der ætsede sig ind i hendes hukommelse i de fire mareridtsår, og i en række digte beskriver hun sine følelser på forskellige stadier af anoreksien. Desuden rummer bogen nogle af de billeder, som Lina malede, da hun med hjælp fra en billedterapeut kastede sig ud i det endelige opgør med Træls, hendes navn på anoreksien.
Nogle af dem, der var tættest på Lina i de mørke år, kommer til orde i bogen. Det gælder hendes forældre, den bedste veninde, kæresten og de to behandlere, der hjalp hende ende-ligt ud af anoreksien.
Denne bog henvender sig ikke kun til unge, der er eller har været ramt af spiseforstyrrelser. Også forældre, søskende, venner, klassekammerater, undervisere, behandlere og andre med interesse for emnet kan blive klogere af at læse Lina Strandbergs hudløst ærlige historie, som er skrevet med en stille optimisme og moden distance.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lina Strandberg
Sideantal: 146
Sprog: Dansk
Originaltitel: När mörkret kom
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Torben Poulsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Moskito
Bredde: 140 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 236 g
Udgivelsesdato: 08 Sep 2003
Oplagsdato: 08 Sep 2003
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798969808

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk