I klemme

Vis stort billede Tilføj
I klemme

147,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Trafikofre får alt for lidt hjælp - og er alt for meget overladt til selv at undersøge og finde ud af, hvad deres rettigheder og muligheder er.
Da Anja Nygaard Andreassen for tre et halvt år siden blev kørt ned i Århus-forstaden Holme, var det kun takket være hendes bror, Martins effektive indsats, at hun overlevede at komme i klemme under bilen. Senere oplevede hun gang på gang at komme i klemme i de offentlige systemer. Hun føler, at det er vanskeligt at få en ordentlig indsigt i, hvad hun har krav på af tilbud og tilskud - og mener, der bør gøres meget mere for trafikofre.
- Der er brug for et sted, hvor trafikofre kan henvende sig for at få en præcis vejledning om, hvad vi har ret til af støtte. Der kunne måske være trafikofre, som selv har en erfaring og ekspertise, der kan hjælpe andre, der kommer ud for en ulykke, siger Anja Nygaard Andreassen, som har samlet sine barske oplevelser om ulykken og tiden efter i bogen I klemme.
Anja Nygaard Andreassen er i dag 25 år og er erklæret 20 procent invalid. Hun kæmper mod depression, medicinafhængighed og daglige smerter. Hvis ikke hun var en virkelig fighter-type, som har valgt livet til, ville hun ikke være i gang med en uddannelse og på andre måder forsøge at få tilværelsen til at hænge sammen. Nu vil hun med bogen også gerne hjælpe andre ulykkesofre videre med fortællingen - og skubbe til sundhedsvæsen, uddannelsessystem og kommunerne for at skabe mere forståelse for, hvor ensom en kamp det er at komme ud på den anden side efter en voldsom ulykke.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katja M. Marcussen / Anja Nygaard Andreassen
Sideantal: 195
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Siesta
Bredde: 155 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 341 g
Udgivelsesdato: 06 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792893406

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk