I dag er Guds dag - Tekster til alle årets dage

Vis stort billede Tilføj
I dag er Guds dag - Tekster til alle årets dage

189,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Har du nogensinde tænkt om ikke mennesket rummer større dybder end det, du bliver præsenteret for i et ugeblad? Har du nogensinde længtes efter at se dit liv i en større sammenhæng? Har du bladret i forskelligt spirituelt litteratur og ønsket at finde noget tilsvarende på kristent fundament? Eller er du bare nysgerrig efter at vide om kristendommen overhovedet har noget relevant og konkret at sige til et moderne menneske som dig?
Så er I dag er Guds dagdet helt rigtige sted at starte. Hvorfor? Fordi den allerede er en tidløs klassiker indenfor genren. Bogen, som er solgt i rekordstort oplag, bliver ved med at gribe mennesker i Danmark og tale direkte ind i deres hverdag.
I dag er Guds dag er et kig ind i et univers af åndelige rigdomme. 365 korte tekster, der har relevans for dit liv og den livssituation, som du står i. Enkle, krystalklare refleksioner til hver dag, skrevet af en af de største åndelige vejledere på vores breddegrader. I sit forord skriver Grethe Livbjerg: ”I dag er Guds dag giver os en spiritualitet som kan leves midt i vores hverdag.”
Wilfrid Stinissen er den berømte Karmelitmunk, som er bosiddende i et kloster i Norraby, Sverige. har skrevet og udgivet omkring 15 bøger samt en række mindre skrifter. Hans bøger er udgivet i over 20 forskellige sprog og solgt i titusindvis. Hans forfatterskab og synspunkter har stor gennemslagskraft både inden for og uden for Den katolske Kirke. Det røde tråd i Stinissens forfatterskab er glæden over og bevidstheden om at være elsket af Gud. Wilfrid Stinissen er et vidende menneske og samtidig beskeden, givende og lattermild. I sit forfatterskab evner han at formidle i et sprog, der taler til mange menneskers hjerte.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Wilfrid Stinissen
Sideantal: 390
Sprog: Dansk
Forord af: Grethe Livbjerg
Originaltitel: I dag är Guds dag
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Kirsten Szarafin
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Ansgarstiftelsen
Bredde: 155 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 585 g
Udgivelsesdato: 10 Oct 2012
Oplagsdato: 10 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791338311

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

I dag er Guds dag - Tekster til alle årets dage Ansgarstiftelsen