Hypnose og hypnoterapi - 2. udgave

Vis stort billede Tilføj
Hypnose og hypnoterapi - 2. udgave

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

“Endelig er der kommet en god, gedigen grundbog om hypnose og hypnoterapi. Den er skrevet af læge Jens-Jørgen Gravesen, der er hypnosens grand old man i Danmark.”
Ugeskrift for Læger
‘Hypnose og hypnoterapi’ er blevet en klassiker og er genoptrykt i flere oplag de seneste ti år. Bogen er nu revideret og ajourført, så den knyttes tættere til forfatterens to senere bøger ‘Hypnoterapi i praksis’ (2012) samt ‘Negativ spontanhypnose’ (2012). Sammen udgør de tre bøger en helhed, men de kan også læses hver for sig.
‘Hypnose og hypnoterapi’ gennemgår bl.a. hypnosens historie og dens hovedpersoner de sidste 250 år. Bogen forklarer hypnoterapiens grundbegreber, og i 37 patienthistorier vises teorierne i praksis, så behandlingsresultaterne bliver lette at forstå.
Det vises også, hvordan hypnose spiller en vigtig rolle i de fleste menneskers dagligdag, både positivt og negativt, uden at vi aner det. Hypnose kan opstå spontant ved en koncentration af opmærksomheden. Hvis bevidstheden koncentrerer sig ukontrollabelt om et negativt indhold, kan den dårlige oplevelse vare ved og give behov for behandling.
I bogen ses behandlinger af fx angst, hovedpine, træthed, smerter, svimmelhed, hukommelses- og koncentrationsbesvær, muskelsvækkelse, kvalme, depression, håndrysten, fobier, spiseforstyrrelser, mavekatar, mv.
"Som læser har man således mulighed for at opleve teori og praksis udvikle sig samtidig. Det gør bogen meget inspirerende og let at læse."
Psykolog Nyt

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens-Jørgen Gravesen
Sideantal: 306
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Illustreret af: Christian Hvid
Udgiver: Klim
Bredde: 165 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 555 g
Udgivelsesdato: 24 May 2016
Oplagsdato: 24 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771297874

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk