Hypnose afmystificeret

Vis stort billede
Hypnose afmystificeret

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hypnose er en fokuseringstilstand, som har fællestræk med dag­drømme, fordybelse, visualisering, yoga, meditation m.m. Men hvad er det, der særligt karakteriserer den hypnotiske tilstand, og hvad kan man opnå gennem den? Er hypnose nært beslægtet med manipulation og hjernevask – eller kan man via hypnose f.eks. re­ducere smerter, overvinde angst og depression og finde vej til sine mål?

Bogen behandler temaer som: Hvad er hypnose, hvad sker der i den hypnotiserede, og hvad kan behandles med hypnose? Des­uden behandles emner som medicinsk anvendelse af hypnose, be­handling af tandlægeskræk, psykologisk behandling med hypnose samt selvhypnose.

Hypnose er i sig selv et neutralt fænomen, som kan anvendes til mange forskellige formål. Det kan således bruges konstruktivt som en effektiv hjælp i forbindelse med både fysiske og psykiske proble­mer. Lidt forenklet kan man sige, at hypnose er en fokuseringstek­nik, der bevirker, at alt, hvad man fokuserer på, forstærkes.

Forfatteren er privatpraktiserende, autoriseret psykolog og har ar­bejdet med hypnose siden 1992. Hun har desuden været formand for Dansk Selskab for Klinisk Hypnose fra 1995 til 2005.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne-Marie Harnum
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 28 Jun 2009
Oplagsdato: 07 Jul 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777065408

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk