Hvorfor meditere? - At arbejde med tanker og følelser

Vis stort billede
Hvorfor meditere? - At arbejde med tanker og følelser

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Lær kunsten at meditere
Overalt, hvor han kommer, bliver den buddhistiske munk Matthieu Ricard bedt om at forklare, hvad meditation er, hvordan man gør det, og hvad det kan føre til. I denne elegante, guidende og let tilgængelige bog giver han svar på disse spørgsmål.
Selv om meditation er en livslang proces, selv for den viseste, kan vi ved at meditere dagligt ændre vores forståelse af os selv og verden omkring os. I denne glimrende lille bog fører Ricard os gennem meditationens teori, spiritualitet og praktiske aspekter. Han illustrerer hvert trin i sin undervisning med eksempler, der fører læserne dybere ind i deres egen praksis.
På grundlag af sine erfaringer som munk, sin nærlæsning af hellige tekster og sin dybe viden om de buddhistiske mestre viser Ricard, hvilke betydelige goder meditation baseret på uselvisk kærlighed og medfølelse kan medføre for os alle.
Matthieu Ricard er en buddhistisk munk, som havde en lovende karriere som forsker i cellegenetik, før han for 40 år siden forlod Frankrig for at studere buddhisme i Himalayaregionen. Han er bestsellerforfatter, oversætter og fotograf samt aktiv deltager i videnskabelige forskningsprogrammer om meditationens indvirkning på hjernen. Han bor i Nepal og vier meget af sin tid til humanitære
projekter i Himalayaregionen.
Bogen fås også som e-bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Matthieu Ricard
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louises Design
Originaltitel: Lárt de la meditation
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Tom Bøgeskov
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Mindspace
Bredde: 131 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 200 g
Udgivelsesdato: 11 Mar 2012
Oplagsdato: 11 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792542250

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Hvorfor meditere? - At arbejde med tanker og følelser Forlaget Mindspace