Hverdagens små mirakler - Mindfulness for forældre

Vis stort billede
Hverdagens små mirakler - Mindfulness for forældre

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Skab nærvær og kontakt med dine børn i hverdagen .

Alle vil gerne give deres børn det bedste i livet. Både her og nu og i fremtiden. Men i hverdagen kan det være svært at nå hinanden, være nærværende og have en god kontakt. Ikke mindst i en verden fuld af ydre krav, præstationer, materielle værdier og ny teknologi, der hele tiden æder sig ind på vores opmærksomhed og tilstedeværelse.

Mindfulness kan hjælpe os som forældre til at opbygge en sund, nærværende og holdbar relation til vores børn, som er båret af kærlighed, nærhed og lydhørhed.

HVERDAGENS SMÅ MIRAKLER er en introduktion til, hvordan man kan bruge mindfulness i livet som forældre, skrevet af grundlæggeren af mindfulness Jon Kabat-Zinn og hans kone Myla, der sammen har fire børn.

I bogen beskriver forfatterne i en nærværende og personlig stil med masser af eksempler fra deres eget liv, hvordan man kan integrere mindfulness i familielivet, der bygger på selvbestemmelse, empati og accept. De viser, hvordan man kan bruge mindfulness som en måde at se sig selv og sine børn og forholde sig på, og en vej til at kortlægge og leve efter sine egne værdier.

Bogen henvender sig til mennesker, der går op i at have et godt familieliv og gerne vil skabe de bedste forudsætninger for deres børns trivsel og velbefindende, uanset om de små, store eller unge voksne. Vejen er at være ægte og oprigtige i sit eget liv og være i kontakt med hele den række af følelser, man selv oplever – vi er med andre ord nødt til at være vågne.

Det at være forældre er et spejl, og i dette spejl ser vi både det bedste og det værste ved os selv, de mest vidunderlige øjeblikke i livet og de mest skræmmende.”
- fra bogen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jon Kabat-Zinn / Myla Kabat-Zinn
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: lea Rathnov/Hofdamerne
Originaltitel: Everyday Blessings: The Inner Work of Mindful Parenting
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Vibeke Sandberg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 173 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 895 g
Udgivelsesdato: 19 Apr 2016
Oplagsdato: 19 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771582000

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Hverdagens små mirakler - Mindfulness for forældre Dansk Psykologisk Forlag