Hverdagens psykopater

Vis stort billede
Hverdagens psykopater

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Kender du en psykopat? Når du har læst ”Hverdagens Psykopater”, kan du være sikker på, at du flere gange har stiftet bekendtskab med en. Måske arbejder du sammen med en, er eller har været gift med en, eller har en ven eller veninde, som er psykopat.
Psykopater er egoistiske, følelseskolde og tænder på risiko, løgne, dominans, magt og udnyttelse af andre. Psykopater kan også være charmerende og manipulere dig til at gøre ting, som du normalt aldrig vil drømme om.
Bogen vil give dig et grundigt indblik i en psykopats psyke og give dig råd om, hvordan du tackler dem og beskytter dig selv.
Bogen indeholder syv fantastiske fortællinger om psykopater. Du møder blandt andet direktør Halberg, der er rig og sadistisk, Markus som er den venstreorienterede idealist med konto i Schweiz, Sasha, der er kvinden, som tænder på dominans og nedgørelse af andre og internettrolden Solkongen, der for afløb for sine perverse frustrationer på nettet og i diverse chatrooms.
”Hverdagens psykopater” er bogen til dig, der på kort tid vil lære at kunne spotte en psykopat i din dagligdag. Bogen er også til dig, der arbejder med psykopaten i en professionel sammenhæng, for eksempel som sagsbehandler, kontaktperson, læge, psykolog, pædagog eller advokat.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henrik Day Poulsen
Sprog: Dansk
Originaltitel: Hverdagens psykopater
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 5
Udgave: 1
Fagredaktør: Vibeke Manniche
Udgiver: Forlaget Liva
Bredde: 147 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 382 g
Udgivelsesdato: 26 May 2014
Oplagsdato: 18 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799627684

Sprog

Dansk