Hvad fejler du i grunden? - Om naturlig sundhed og hvad du selv kan gøre

Vis stort billede
Hvad fejler du i grunden? - Om naturlig sundhed og hvad du selv kan gøre

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Selv om de fleste mener, at livsvilkårene generelt er blevet bedre, så føler mange mennesker sig oftere syge i dag end tidligere. Folk går mere til læge, og medicinforbruget er stort og stigende, selv om alle erfaringer viser, at 95 ud af 100 bliver raske af sig selv i løbet af 14 dage.
Hverdagens stress og problemer bliver i mødet mellem behandler og patient betegnet som sygdom og behandlet herefter. Overfladiske symptombehandlinger beslaglægger alt for mange ressourcer og forhindrer, at man får afdækket de grundlæggende årsager. Alt for mange mennesker bliver i øvrigt syge af den behandling, de får. Bivirkninger af lægemidler er i dag den fjerde hyppigste dødsårsag. Det er både din egen og lægens opgave at finde frem til, hvad du i grunden fejler, og hvad den egentlige årsag er.
Denne bog handler om, hvad der er vigtigt for dig, dit liv og de fællesskaber, du er en del af. Føler du dig syg, så søg efter årsagen. Lad være med at behandle dine symptomer, før du har fundet ud af, hvad grunden til dem er. Tænk over, om du opfylder dine grundlæggende behov for sund mad, kosttilskud, frisk luft, rent vand, motion, et godt fællesskab med andre, og føler at dit liv er meningsfuldt.
Bogen er skrevet af læge og sundhedskonsulent, Carsten Vagn-Hansen, tidligere kendt som ”Radiodoktoren”. På baggrund af en livslang erfaring, der har lært ham, at Vorherre, tiden og naturen er de tre store læger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carsten Vagn-Hansen
Sideantal: 282
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Svetlana Makarenko
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Bredde: 165 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 667 g
Udgivelsesdato: 03 Nov 2011
Oplagsdato: 29 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770702645

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Hvad fejler du i grunden? - Om naturlig sundhed og hvad du selv kan gøre Hovedland