How to find God

Vis stort billede Tilføj
How to find God

75,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Sidste varer på lager.

En bog og syv hæfter af samme forfatter, bygger på velafprøvede teknikker mm. både af forfatter med ca +30 års erfaring, samt andres erfaringer gennem hundrede år og for nogle områder tusinder af år. Heri er det kun de mest effektive teknikker mm der bliver viderebragt, så simpelt og forståeligt som muligt.

Serien er afsluttet med ”Hvordan man finder Gud” på da. og eng. ”How to find God” 16 sider. Let at følge, med brugbare teknikker om man er troende eller ej - det virker fortsat.

Bog og hæfter vil give en forståelse af mennesket og også sindets bevægelser og der er gået i detaljer med kundskab fra fx øreakupunktur, urter, kostlære, meridianlære/organlære, zoneterapi, Tai Chi, Åndedrætsøvelser mmm. for at inddrage aspekter for hele mennesket. Fx også betydning samt renselse af lever vil være gennemgået.

Også byggende på træning og erfaring fra styrkeløft, vægtløftning, Chi Kung, Tae KwonDo, boksning, Judo, svømning, løbetræning mm. (der er ingen decideret kampteknikker i bog/hæfter, men mere henvendt til gymnastiske øvelser for sundhed og velvære).

Derudover har forfatteren også erfaring med den Åndelige verden. Det er hensigten med bog og hæfter at de kan afhjælpe mange skavanker både på krop, sind og sjæl.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Robin Meaton
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget V/Robin Meaton
Bredde: 169 mm
Højde: 244 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 64 g
Udgivelsesdato: 01 Jan 2015
Oplagsdato: 01 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799744473

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk