Holotropisk åndedrætsterapi - En ny metode til selvopdagelse og terapi

Reduced price!
Vis stort billede
Holotropisk åndedrætsterapi - En ny metode til selvopdagelse og terapi

239,20 kr

-20%

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Holotropisk åndedrætsterapi så sit lys i midten af 1970’erne, da Stanislav og Christina Grof opdagede, hvor effektivt det, de havde udviklet, var. Lige siden har det været en terapiform, der er blevet brugt aktivt rundtomkring i verden, også i Danmark, hvor den udbydes flere forskellige steder af forskellige udbydere. Dette er den første bog af de to Grof’er, som kun drejer sig om denne specielle åndedrætsform – og den har derfor været længe ventet. Bogen byder på et meget omfattende og detaljeret overblik for enhver, der er interesseret i holotropisk åndedrætsterapi og giver desuden læseren en række detaljerede praktiske anvisninger i, hvordan et sådant forløb skal afvikles.
Holotropisk åndedrætsterapi er kort fortalt en særdeles ef-fektiv og kraftfuld metode til selvudvikling og heling. Ved at arbejde intenst med åndedrættet, udtryksfuld musik og forløsende kropsarbejde, skabes der adgang til bevidstheds-lag, som det ellers er svært at nå, og via dem aktiveres det indre potentiale for fysisk, psykologisk og spirituel heling.
Om forfatteren:
Den tjekkisk-amerikanske læge Stanislav Grof er en af grundlæggerne af den transpersonlige psykologi og forfatter til bl.a. det banebrydende værk ’Den indre rejse’, som også foreligger på dansk. Han har gennem sin 50-årige karriere inden for psykologien primært beskæftiget sig med ændrede bevidsthedstilstande og bevidsthedsudvidende teknikker. I Danmark er parret Grof desuden kendt som foredragsholdere og for netop uddannelsen i holotropisk åndedrætsterapi.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christina Grof / Stanislav
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originaltitel: Holotropic Breathwork
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget I Am
Bredde: 145 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 580 g
Udgivelsesdato: 11 Dec 2014
Oplagsdato: 11 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793172197

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Holotropisk åndedrætsterapi - En ny metode til selvopdagelse og terapi Forlaget I Am