Hjernerystelse - en vejledning til hverdagen

Vis stort billede
Hjernerystelse - en vejledning til hverdagen

159,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hverdagen kan være både svær og kedelig, når du har en hjernerystelse. Du har brug for hvile, hvile og mere hvile, smerter er en fast del af dagligdagen, og vejen tilbage til en normal tilværelse virker lang og uoverskuelig. Sia Lembrecht Buggeskov har selv haft en hjernerystelse, og hun har derfor skrevet den bog, hun ville ønske, nogen havde givet hende dengang.

Hjernerystelse – en vejledning til hverdagen indeholder, som titlen afslører, en række gode råd til, hvordan du bedst håndterer de situationer, der inden hjernerystelsen virkede så uendeligt nemme. Derudover byder den også på komplementerende tegninger til farvelægning – en afslappende måde at fordrive tiden på, der samtidig stimulerer hjernen.

Bogen er skrevet i et enkelt og direkte sprog, så alle aldersgrupper kan forholde sig til den, og den perspektiverer hovedtraumer, så også pårørende kan få noget ud af at læse den.

Om forfatteren

SIA LEMBRECHT BUGGESKOV er født i 1989, uddannet socialrådgiver og bosat i København. I 2011 pådrog hun sig en hjernerystelse og fik senere konstateret postcommotionelt syndrom. Hun har skrevet Hjernerystelse – en vejledning til hverdagen for at hjælpe andre gennem udfordringerne, et hovedtraume kan medføre.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sia Lembrecht
Sideantal: 60
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 210 mm
Højde: 296 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 254 g
Udgivelsesdato: 15 Jan 2015
Oplagsdato: 15 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793270473

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Hjernerystelse - en vejledning til hverdagen Mellemgaard