Historien om alting - kort fortalt

Vis stort billede
Historien om alting - kort fortalt

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Historen om alting - kort fortalt er en original, begavet og tilgængelig beretning om mænds og kvinders plads i et univers af kønsforskelle, sjæl og ånd.

Ken Wilber betragter evolutionen som den udfoldede manifestation af ånd: fra materie til liv til sind til de højere stadier af spirituel bevidsthed, hvor ånd er bevidst om sig selv. På hvert stadie er der mønstre, der går igen. Ved at betragte mønstrene kan vi skaffe os viden om verdens nuværende vanskeligheder og om den retning, vi er nødt til at bevæge os i, for at en positiv global forvandling kan blive til virkelighed.

Ken Wilber giver os i denne bog en række rammende og usædvanlige synspunkter om de emner, som interesserer os alle og skaber kontroverser omkring kønsrollemønstre, frigørelsesbevægelser, multikulturelle samfund, økologi og miljøetik samt konflikten mellem verdslige og verdensfjerne veje til det spirituelle. Resultatet er en berigende og livsbekræftende rejse gennem kosmos i selskab med en af vor tids største tænkere.

KEN WILBER – psykolog og filosof – er en af vor tids mest vidtspændende tænkere. Han skrev sin første bog som 23-årig og har siden udvidet sit forfatterskab med mere end 20 bøger, hvoraf flere efterhånden er oversat til dansk. Han er desuden grundlæggeren af The Integral Institute, som er en tænketank, der forsker i integral teori og praksis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ken Wilber
Sideantal: 480
Sprog: Dansk
Originaltitel: A brief history of everything
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget I Am
Bredde: 154 mm
Højde: 223 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 819 g
Udgivelsesdato: 20 Oct 2013
Oplagsdato: 20 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799620937

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk