Helende Tantra

Vis stort billede
Helende Tantra

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Lær hvordan du skal dyrke tantra.

Det er sex hvor alle sanser stimuleres så vi føres ind i en anden verden, i en følelsesmæssig og ekstatisk rus.

Det er sex der taler til hjertet og fremkalder den stærkeste samhørighed og kærlighed. Det er sex uden ensomhed. I stedet bliver de elskende ét i hjerternes forening. Det er sex der åbner kroppens, sjælens og hjertets kræfter og energier, som forener sig, forstærkes og skyller rensende igennem os. Når vi dyrker tantrisk elskov vokser livets kraft og kærligheden i os, så vi sættes fri og slipper kontrollen og angsten.

Tantra gør op med sexforskrækkelse.

Tantra er glæde, befrielse, overgivelse, hengivelse til hinanden og til det der sker. Tantra er Gud i vold, om vi vil. Det er at bade sig i den guddommelige kærligheds ocean. Bogen ’Helende Tantra’ er delt i 3 dele:

Den første giver en grundig belysning af tantras baggrund i hinduismen. Uden at kende denne historie er det svært at forstå hvad tantra egentlig drejer sig om. Tantra har sin egentlige oprindelse i frugtbarhedsreligion og blev først senere en retning inden for hinduismen hvor den tegnes af guderne Shiva, Shakti og Kali, med kundalini som den store kraft.

Det næste afsnit handler om kristendommens forhold gennem tiden til det sexuelle, og det er ikke en lystig historie. Der har været megen fordømmelse og sexforskrækkelse i kirken. Bedre tider er dog på vej. Bogen søger da også at argumentere for et positivt syn på sexualitet i kristendommen og argumenterer også for at tantra i sit grundlag er universel og kan praktiseres uanset om man tror på noget eller ej.

Den sidste del handler om praktikken. Den giver helt konkrete anvisninger på hvordan man kan få et tantrisk samliv. I dette afsnit drejer det sig ikke om original, indisk tantra, som man kan læse om i siden ’Om tantra’, men om tantra integreret i en vestlig forståelse. Her findes der redskaber til at det enkelte menneske bliver en større helhed af køn, kærlighed og bevidsthed, og til at styrke parforholdet så det bliver et kærligt og kraftfuldt forhold. Praktiseret tantra kan hele mennesket, forøge kærligheden, og være befriende og ekstatisk.

Bogen er illustreret med fotos og tegninger.

Den forhandles af boghandler og på nettet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mogens Kjær
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Det Nye Menneske
Bredde: 160 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 340 g
Udgivelsesdato: 24 Apr 2016
Oplagsdato: 24 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799879304

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk