Happy happy - En skilsmissebog

Vis stort billede Tilføj
Happy happy - En skilsmissebog

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Kan man blive glad af at blive skilt? Ja, mener en stribe svenske skribenter. I denne bevægende og dybt indsigtsgivende udgivelse nedfælder ti svenske feminister deres erfaringer fra turen ud af kernefamilien.”

- Annette Dina Sørensen, Politiken (5 hjerter)

I Happy, happy deler en række af sveriges mest markante forfattere og debattører ud af deres personlige og berigende erfaringer med med at blive skilt. De fortæller åbent og ærligt om den lettelse og de nye muligheder, der indfinder sig, når man endelig har fået det sagt og er brudt op.

Bogen er skrevet som en støtte og inspiration til dem, der har taget skridtet – og alle dem som overvejer det – og den henvender sig til både kvinder og mænd.

Happy, happy har vakt stor debat i Sverige, ikke mindst pga. dens opgør med kernefamilien og den romantiske drøm om kærlighed ’til døden os skiller’, som vi trods en skilsmisseprocent på ca. 40% stadig vedligeholder og bombarderes med hver dag.

Maria Sveland (f.1974) er journalist og forfatter til debatbogen Bitterfissen, 2007. Katarina Wennstam (f. 1973) journalist og forfatter til flere krimier, senest Alfahannen, 2010. Ud over Maria Sveland og Katarina Wennstam medvirker bl.a. Mari Jungstedt, Åsa Larsson, Mian Lodalen og Gudrun Schyman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Sveland / Katarina Wennstam
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 151 mm
Højde: 195 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 338 g
Udgivelsesdato: 07 Mar 2012
Oplagsdato: 07 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771088021

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk