Guldkorn til kampklare kællinger - Om parforholdets veje og vildveje

Vis stort billede Tilføj
Guldkorn til kampklare kællinger - Om parforholdets veje og vildveje

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvordan kommer vi over kriser, utroskab, skilsmisse, manglende sexlyst og jalousi? Kan vi forblive selvstændige individer og samtidig blive bedre til at vokse sammen i parforholdet?
Uanset hvor du er i dit liv - om du er single, har været i et parforhold i årtier, er nyforelsket eller på skilsmissens rand - vil du kunne lære noget om dig selv.
I mere end ti år har journalist Helle Kjærulfskrevet artikler om kvinders liv - hovedsageligt til 'Alt for damerne'. Hun har gennem samtaler med en lang række eksperter erfaret, hvordan vi kan ændre på det, som vi ikke er tilfredse med i vores liv. Det er deres viden - krydret med personlige oplevelser og iagttagelser - hun giver videre i bogen Guldkorn til kampklare kællinger.
Bogens fokus er parforhold, men jo bedre vi er til at leve, des bedre er vi til at være i vores parforhold, og derfor handler bogen også om personlig udvikling.
Det er gang på gang blevet hævdet, at parforholdet er det sted, hvor vi har størst mulighed for at udvikle os som mennesker. Hvis vi altså vil og tør .
Begrænsningen ligger i os selv, så det er der, vi skal tage fat.
Helle Kjærulfer uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1996. Hun arbejder som freelancejournalist for magasiner, fagblade og aviser og skriver især om psykologi, sundhed, sex og samliv, alle aspekter af kvindeliv, børn og unge, pædagogik, skoleledelse m.m.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Kjærulf
Sideantal: 212
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 152 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 360 g
Udgivelsesdato: 11 Nov 2008
Oplagsdato: 11 Nov 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778876669

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Guldkorn til kampklare kællinger - Om parforholdets veje og vildveje Frydenlund