Grundbog i idrætssociologi

Vis stort billede
Grundbog i idrætssociologi

345,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Grundbog i idrætssociologi er en bred introduktion til idræt set i et større samfundsperspektiv, især i en skandinavisk kontekst. Den er opbygget i tre dele med fokus på henholdsvis teori, metode og tematiske emder. Alle kapitler inddrager cases fra idrættens verden.

Denne 2. udgave er gennemrevideret og udvidet med fem nye kapitler om bl.a. kønsforskning, sport og medier samt social kapital, da det er aktuelle temaer for idrætssociologien.

Selvom bogens primære målgruppe er studerende på de lange videregående uddannelser, er den bredt formidlet og kan med fordel læses af alle med interesse for samspillet mellem idræt og samfund. Det gælder også studerende på professionshøjskoler og på de gymnasiale uddannelser.

Grundbog i idrætssociologi er skrevet af førende norske og danske forskere. Forfatterne præsenterer centrale sociologiske teorier og knytter disse teorier an til sport, idræt og kropskultur. Blandt andet dækkes emner som integration, doping, elitesport, kommercialisering, vold og hooliganisme.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ulrik Wagner / Jonas Havelund / Lone Friis Thing / M.Fl
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Fagredaktør: Lone Friis Thing,Ulrik Wagner
Udgiver: Munksgaard
Udgivelsesdato: 18 Aug 2016
Oplagsdato: 18 Aug 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762815957

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk