Graviditet og motion

Vis stort billede Tilføj
Graviditet og motion

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Bogen til alle gravide, som gerne vil holde sig i gang under graviditeten, men som ikke helt ved, hvor meget eller hviken form for motion der er bedst.


Det er en udbredt myte, at man bør holde sig i ro, når man er gravid. Denne myte gendrives godt og grundigt i GRAVIDITET OG MOTION, som forklarer, hvordan graviditet og motion påvirker kroppen og fostret.
Forskning viser, at gravide, der er i god fysisk form, kommer nemmere igennem fødslen; de får foretaget færre kejsersnit, færre klipninger og færre rygmarvsbedøvelser – og varigheden af deres fødsler er kortere - sammenlignet med gravide, der ikke er aktive.
Men hvilke former for motion er bedst, og kan man begynde at dyrke motion under graviditeten, hvis man ikke har været aktiv før? Er der øvelser eller sportsgrene, man bør holde sig fra? Kan man f.eks. lave mavebøjninger som gravid?
Alle disse og mange flere spørgsmål giver bogen svar på. Der er gode råd om, hvordan man træner i graviditetens forskellige faser, og hvilke motionsformer der er mest hensigtsmæssige, ligesom der er forslag til simple øvelser, som er gode for mor og barn efter fødslen.
Forfatteren ønsker med denne bog at motivere den gravide til at være fysisk aktiv og få udspredt budskabet om, at motion under graviditeten er sundt.
Denne nye udgave af bogen er gennemgående revideret og opdateret i overensstemmelse med de seneste videnskabelige undersøgelser.
Dr.med. Bente Klarlund Pedersen er overlæge på Rigshospitalet og professor ved Københavns Universitet. Hun er leder af Danmarks Grundforskningsfonds Center for Inflammation og Metabolisme samt medlem af Forebyggelseskommissionen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bente Klarlund Pedersen
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 158 mm
Højde: 206 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 392 g
Udgivelsesdato: 07 Oct 2012
Oplagsdato: 07 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717042858

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk