Gør det umulige muligt - Sådan løser du konflikter ved hjælp af zen

Vis stort billede
Gør det umulige muligt - Sådan løser du konflikter ved hjælp af zen

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Konflikter er en del af alles liv, uanset om man ønsker sig dem eller ej – i hvert fald så længe vi har forhold og relationer til andre mennesker, et arbejde at passe og behov for i øvrigt at færdes ude i verden blandt andre mennesker. Vi kan altså ikke undgå konflikterne, men vi kan forholde os bevidst til dem og navigere i forhold til dem på en måde, der både er respektfuld over for de andre implicerede og bruge dem som en kilde til selvindsigt.

I denne bog opstiller Diane Musho Hamilton de færdigheder, vi har brug for, for at kunne agere klogt og empatisk i en konflikt og endda – til tider – sætte pris på den. Hun lærer os blandt andet:

  • hvordan vi kan identificere de forskellige konfliktstile, der findes, og afgøre, hvilken ind vi selv automatisk falder i, så vi kan lære at reagere og agere anderledes.
  • hvordan vi kan genkende de grundlæggende aspekter, enhver konflikt bunder i og lære at gebærde os i forhold til dem ved eksempelvis altid at tale i jeg-person.
  • og ikke mindst hvordan vi kan forvandle konflikter i familien, på arbejdspladsen, i enhver form for relation, til en win-win-situation for alle.

Om forfatteren: Diane Musho Hamilton er en anerkendt zenlærer, en prisbelønnet mediator og faciliterer jævnligt gruppedebatter vedrørende kultur, religion, race og køn. Hun har sit eget retreatsted, Two Arrows Zen Center i Salt Lake City og i Utahs bjerge, sammen med sin mand, men afholder jævnligt workshops rundtomkring i USA, Canada, Israel, Brasilien, Columbia og i Europa.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Diane Musho Hamilton
Sprog: Dansk
Originaltitel: Everything is workable
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget I Am
Bredde: 144 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 379 g
Udgivelsesdato: 21 May 2015
Oplagsdato: 21 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793172395

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Gør det umulige muligt - Sådan løser du konflikter ved hjælp af zen Forlaget I Am