God soldat og helt menneske - At (over-) leve i to verdener

Vis stort billede Tilføj
God soldat og helt menneske - At (over-) leve i to verdener

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogen er til dig, som har været eller er udsendt til Verdens Brændpunkter. Til dig, der er familie eller ven til en, som har eller er udsendt og til dig, som i professionelt regi arbejder med soldater eller andre, som er vendt hjem fra en udsendelse og måske har svært ved at komme fra ”battelemind” til ”homemind”.

Bogen er skrevet af Psykolog Jens Hansen og tidl. Frømand Kim Østergaard og er lavet på baggrund af en række interviews af tidligere og nuværende udsendte soldater fra Danmark og USA. Bogen belyser de problemer, der kan komme i forlængelse af en udsendelse - nemlig problematikken om at komme ”rigtig hjem” og forlade ”krigersindet”, som kan være vanemæssigt aktivt i forlængelse af en udsendelse, hvor soldaten har været i konstant beredskab. Det kan være svært at skifte mellem de 2 verdener (krig og fred).

Bogens forfattere giver deres bud på, hvad der skal til, når man mentalt skal skifte fra krigszone til hverdagsliv samt hvilke faktorer, man bør kigge på, når man står til at udsende soldater og andre til verdens brændpunkter. Endvidere er der også gode råd til familie og venner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kim Østergaard / Jens Hansen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Amikigroup.Dk
Bredde: 153 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 220 g
Udgivelsesdato: 01 Jan 2015
Oplagsdato: 01 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799800407

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

God soldat og helt menneske - At (over-) leve i to verdener Amikigroup.Dk