Glucosamin og slidgigt - Naturens egen gigtmedicin

Vis stort billede
Glucosamin og slidgigt - Naturens egen gigtmedicin

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Slidgigt er godt på vej til at blive en verdensomspændende epidemi. Millioner af mennesker verden over har så ondt i deres led, at de kun kan gå omkring med stort besvær. Ikke kun gamle mennesker er angrebet. Allerede i 30-40-årsalderen begynder de ødelæggende forandringer, der årtier senere viser sig som smerter og nedsat bevægelighed i knæ eller hofte.
Mange typer medicin og behandlingsformer kan lindre smerterne og sinke sygdomsudviklingen, men mange har en række alvorlige bivirkninger.
På det seneste er tusindvis af danskere begyndt at bruge præparatet glucosamin. Forskning viser, at det kan dæmpe smerterne og forbedre bevægeligheden. Tillige kan det bremse de ødelæggende processer i det gigtramte led, og endda - modsat gigtmedicin - hos nogle mennesker genopbygge ledbrusken. Glucosamin forhandles som lægemiddel i håndkøb.
Bogen forklarer for første gang i et dagligdags sprog, hvad glucosamin er, og hvordan man som gigtramt bruger præparatet på den bedste og mest sikre måde - alt sammen baseret på den nyeste forskning, der også viser, at glucosamin i mange tilfælde kan forebygge, at man må få indsat en ny hofte eller knæ. Flere gigtramte fortæller i bogen om deres erfaringer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jerk W. Langer
Sideantal: 94
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Birgitte Lerche
Fagredaktør: Jørgen Lethan,Søren Hansen
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 132 mm
Højde: 208 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 156 g
Udgivelsesdato: 19 Jan 2004
Oplagsdato: 19 Jan 2004
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717037335

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Glucosamin og slidgigt - Naturens egen gigtmedicin Nyt Nordisk Forlag