Gaven i maven - Bliv Mester i dit eget liv

Vis stort billede
Gaven i maven - Bliv Mester i dit eget liv

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne bog kan forandre dig fra at være offer for dine følelser til at leve fra hjertet og blive Mester i dit eget liv – hverken mere eller mindre!

Bogen har et budskab, du ikke kan komme uden om af den simple grund, at du vil føle, det er rigtigt, og fordi budskabet er let at integrere i din hverdag. I denne unikke og nyskabende selvhjælpsbog lærer en af landets mest anerkendte behandlere dig at bruge hendes teknik til at finde gaverne i din mave.

Hun giver dig et redskab, der sikrer dig absolut ro i krop og sind med det samme – og vel at mærke et redskab, som er så enkelt, at alle kan anvende det. Uanset alder.

Gina Asbjerg inviterer dig på en personlig og unik udviklingsrejse, og du får opskriften på, hvad du skal gøre ved fremtidige negative følelsesmæssige hændelser i dit liv.

Bogen er fyldt med cases med ukendte og kendte danskere, som skuespilleren Anne Louise Hassing, der fortæller, hvorfor de kommer hos Gina Asbjerg igen og igen og hvad de får ud af at følge hendes teknikker.

Dette er meget mere end bare endnu en selvhjælps- og selvudviklingsbog! Efter at læst denne bog vil du opleve en forandring fra at være offer for dine følelser og til at kunne mestre dem. Og når du mestrer dine følelser, venter der dig en bonusgave. En gave, der overgår de andre. Når der er fred og ro i maven, vil du være i stand til at følge dit hjerte ...’

Gina Asbjerg er uddannet sygeplejerske og har udviklet sin helt egen, magiske behandlingspakke bestående af kinesiologi, tankefelt-terapi, akupunktur og zoneterapi, som hun praktiserer på Sygeplejerskernes helseklinik, som hun har haft i 24 år. Her behandles kræftpatienter, og for candida, barnløshed, stress, nedsat immumforsvar, muskelsmerter og meget andet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gina Asbjerg
Sideantal: 191
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Elin Steffensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Jakob Carlsen
Udgiver: Griffle
Bredde: 171 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 436 g
Udgivelsesdato: 29 Oct 2014
Oplagsdato: 29 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799560776

Sprog

Dansk

Gaven i maven - Bliv Mester i dit eget liv Griffle