Gå! - En filosofisk fodrejse

Vis stort billede
Gå! - En filosofisk fodrejse

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

At gå er ikke en sport. Det kræver kun en smule øvelse, men intet udstyr eller penge. Man skal blot have en krop, tid og plads. At gå er også en filosofisk handling og en åndelig erfaring. Hvad hvis man tænker bedst med fødderne?
"Gå!" inviterer på lystvandring i filosofi- og kulturhistorien. Kant, Kierkegaard og Nietzsche havde de daglige vandringer tilfælles. Deres tænkning bugter og slynger sig efter meget særlige mønstre, der minder om den måde, de hver især bevægede sig på. Den amerikanske forfatter Thoreau flygtede fra civilisationen ud i skovene, mens Gandhis våben blev den politiske fredsmarch. I vores dage søger det plagede og stressede menneske tilbage til pilgrimsvandringen i håb om at forsvinde ind i landskabet: at krop, sjæl og ånd smelter sammen og bliver et med universet.
"Gå!" tager en af kroppens vigtigste funktioner på ordet. Forfatteren viser med poesi og livsindsigt de mange aspekter og betydninger af noget så simpelt som at bevæge sig gennem verden.
“En lidenskabelig hyldest til det enkle liv og glæden ved de små ting. Så smukt skrevet: klart, skarpt, præcist.” The Observer

Frédéric Groser professor i filosofi ved Universitetet i Paris. "Gå! En filosofisk fodrejse" er oversat til adskillige sprog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Frédéric Gros
Sideantal: 202
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Kristeligt Dagblads Forlag
Bredde: 154 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 286 g
Udgivelsesdato: 06 May 2015
Oplagsdato: 16 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774672098

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Gå! - En filosofisk fodrejse Kristeligt Dagblads Forlag