fra TRAUME til RECOVERY

Reduced price!
Vis stort billede
fra TRAUME til RECOVERY

239,20 kr

-20%

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
Bogen henvender sig til de personer, der udviser symptomer på psykisk sårbarhed, til deres pårørende og til fagpersoner, der arbejder med recovery-processer.
Gennem hele bogen tager jeg udgangspunkt i det hele menneske, og jeg har sammen med de unge og voksne, der skriver heri, opnået de resultater I kan læse om, gennem mine erfaringsbaserede metoder.
Jeg arbejder bl.a. med visualiseringer og et af de billeder, der ofte arbejdes med, er illustreret på forsiden af denne bog. Gennem en terapi-session vil du arbejde med din proces fra traume til recovery som følgende:
”Forestil dig en kommode med 10 skuffer. Nogle af skufferne er lukkede, andre er helt - eller delvist åbne. Det visuelle billede er DIG og samtidig med det, et billede på dit indre kaos. Dette er kommoden med de røde skuffer.
Gennem vores samarbejde i terapi-sessionerne, får du kigget i og sorteret i hver enkelt skuffe. Efterfølgende vil dit indre billede på en kommode med 10 skuffer være den blå kommode, når du som person har gennemgået din recovery-proces, og du har nu fået orden på dit indre kaos."
Din personlige indre proces går fra traume til recovery!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Psykoterapeut Mette Bang
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originaltitel: fra TRAUME til RECOVERY
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Brinch
Bredde: 208 mm
Højde: 205 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 606 g
Udgivelsesdato: 27 Mar 2014
Oplagsdato: 27 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799725205

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk