Fra battlemind til safemind - Trivselsstrategier til krig, krise og kærlighed

Vis stort billede
Fra battlemind til safemind - Trivselsstrategier til krig, krise og kærlighed

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Når du er i battlemind …

er du så fuld af energi, at du kan klare en lang nat med et barn med mellemørebetændelse, en hård dag med omstruktureringer på jobbet og en hel aften i selskab med en teenager midt i en hårkrise. Det er en tilstand, der kræver et ekstra gear eller to, ekstra gear som mange af os drømmer om at have, så vi kan klare hverdagens travlhed og stress med mod, motivation og arbejdsglæde. Men det er også i sådanne situationer, at vi i et stille øjeblik kan tænke: "Og hvor længe mon jeg kan holde til det her? "

Henrik Krogh har beskæftiget sig med mennesker, der stortrives i verdens mest stressende, hårdeste og farligste job. Han har fundet ud af, at de har tre værktøjskasser til at klare deres udfordringer: En til hverdagens travlhed, en til perioder med stress og en til livet i BATTLEMIND. Med cases, viden om trivselstoffer i hjernen og en god portion humor fortæller Henrik Krogh, hvordan vi skifter til SAFEMIND, samler kræfter og bliver os selv igen.

HENRIK KROGH er trivselsekspert, kropsterapeut og foredragsholder. Han formidler et alvorligt stof på en underholdende måde, så vi lærer af det, og er bl.a. kendt for at kunne begejstre vestjyder, der lige har spist. Henrik har 24 års professionel erfaring, har været rådgiver for bl.a. DR, SAS, Novo Nordisk, Hærens Operative Kommando og Coca Cola.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henrik Krogh
Sideantal: 285
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Udgivelsesdato: 07 Nov 2013
Oplagsdato: 07 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711378373

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Fra battlemind til safemind - Trivselsstrategier til krig, krise og kærlighed Lindhardt Og Ringhof