Førstehjælp til dit arbejdsliv - På job uden stress

Vis stort billede
Førstehjælp til dit arbejdsliv - På job uden stress

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hver fjerde gang en dansker melder sig syg på jobbet, er årsagen stress. Det resulterer årligt i en million sygefraværsdage, en halv million henvendelser hos lægen, 30.000 hospitalsindlæggelser og - endnu værre - op mod 1.400 dødsfald. Og så koster stress desuden samfundet penge. Hele 14 milliarder kroner om året. Stress er en folkesygdom, der som en sand epidemi hærger landets arbejdspladser.
I Førstehjælp til et arbejdsliv uden stress fortæller søster og bror, ledelseseksperten Dorte Qvortrup Geislingog lægen og tv-værten Peter Qvortrup Geisling, læseren om faresignalerne og symptomerne, når stressen kommer snigende, og om de forholdsregler, man kan træffe i sit arbejdsliv, så man undgår at blive det næste stressoffer på arbejdspladsen. Stress er en sygdom, der hænger nøje sammen med arbejdslivet. Ingen er derfor bedre til at forebygge og helbrede sygdommen end den, der har jobbet. På den korte bane kan din læge ordinere piller og give gode råd. Men det er i sidste ende op til dig og din chef at skabe en løsning, der holder på den lange bane.
Peter og Dorte Qvortrup Geisling har mange års erfaring på hvert deres fagområde, og med bistand fra både stressforskere og kendte erhvervsledere giver Førstehjælp til et arbejdsliv uden stress en forståelse for sygdommen, som man kan bruge på sit eget arbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Qvortrup Geisling
Sideantal: 221
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 364 g
Udgivelsesdato: 07 Apr 2008
Oplagsdato: 03 Sep 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770552882

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Førstehjælp til dit arbejdsliv - På job uden stress People'S Press