Forebyggende sundhedsarbejde

Vis stort billede
Forebyggende sundhedsarbejde

550,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Dette er 6. udg. af Forebyggende sundhedsarbejde , der er anerkendt som en klassiker inden for forebyggelsesområdet. Bogen har over en periode på 30 år fået status af et alment accepteret opslagsværk, og det er den foretrukne grundbog på en række professionsbacheloruddannelser samt medicin, folkesundhedsvidenskab og lignende universitetsuddannelser.

Den første udgave af Forebyggende sundhedsarbejde udkom i 1986. Siden har værket i flere udgaver behandlet alle centrale områder inden for forebyggelsesområdet, og de enkelte udgaver afspejler derfor udviklingen inden for området og i samfundet som helhed.

Forebyggelse og sundhedsfremme har i de senere år fået en stadig mere central rolle i sundhedsvæsenet. I dag er individets egen rolle i forebyggelse og behandling afgørende, ligesom strukturreformen og de seneste ændringer i sundhedslovgivningen er nye vigtige tiltag. Mere generelt afspejler 6. udg. den nyeste udvikling i teori og praksis på tværs af sundhedsvæsenet, og der er gennemført et grundigt redaktionsarbejde for at forny bogen. Flere kapitler er opdateret af de oprindelige forfattere, men der er også kommet mange nye forfattere til, så bogen udviser en god kombination af kendt og nyt.

Som en rød tråd i samtlige udgaver af værket tager også 6. udg. udgangspunkt i den praktiske virkelighed, hvor det forebyggende sundhedsarbejde udføres. Samtidig rummer bogen en række teoretiske og metodiske kapitler, som giver læseren en solid forståelse af baggrunden for det praktiske arbejde. Dette mix af praksis og teori gør bogen særdeles velegnet som lærebog for en bred målgruppe.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Morten Grønbæk / Susanne Reventlow / Bjarne Bruun Jensen
Sideantal: 478
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 6
Fagredaktør: Susanne Reventlow,Bjarne Bruun Jensen,Morten Grønbæk
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 172 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 931 g
Udgivelsesdato: 19 Jan 2016
Oplagsdato: 19 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762812161

Sprog

Dansk