For højt blodtryk - Hvad gør du?

Vis stort billede
For højt blodtryk - Hvad gør du?

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En bog til alle med forhøjet blodtryk. Den fortæller, hvad du selv kan gøre for at sænke blodtrykket.
1 mio. danskere har forhøjet blodtryk, som kan føre til hjerte-kar-sygdomme. Og hvert år dør ca. 6.000 danskere af et slagtilfælde på grund af for højt blodtryk. Det er derfor uhyre vigtigt, at alle med forhøjet blodtryk får det sænket.
Ved at ændre motions- og spisevaner – og også ved hjælp af medicin – kan man få sænket sit blodtryk tilstrækkeligt. Og som bonus får man en generelt sundere livsstil.
Det særligt problematiske ved forhøjet blodtryk er, at man ofte først opdager det, når det er for sent. Derfor kaldes det også for 'den snigende dræber'. Men kun omkring halvdelen af de danskere, der lider af det, bliver effektivt behandlet. Det skyldes bl.a. stor uvidenhed om, hvad forhøjet blodtryk er, hvorfor det er skadeligt, og hvad der er den mest effektive behandling.
Peter Norsker professor, dr.med. og lider selv af forhøjet blodtryk. Han arbejder for den amerikanske rumorganisation NASA i Houston, Texas. Han har i årtier forsket i, hvordan menneskets blodtryk reguleres og har i den forbindelse stået for flere forsøg med astronauter i rummet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Norsk
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 142 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 225 g
Udgivelsesdato: 25 Mar 2012
Oplagsdato: 25 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778879806

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk