Følelser og erotik i parforholdet - couple life balance

Vis stort billede
Følelser og erotik i parforholdet - couple life balance

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Følelser og erotik i parforholdeter for både mænd og kvinder. Den er for par, der gerne vil udvikle sig sammen. Den bygger på de erfaringer og forventninger, parret har til hinanden.
Forskellen mellem den maskuline og feminine forholden sig til følelser og erotik er central for, at et parforhold kan lykkes. Derfor er det vigtig at forstå hinandens forskellige reaktioner og finde ud af, hvordan man kan få en synergieffekt ud af de to køns dynamikker.
Bogens mål er at hjælpe parret til at afstemme deres forventninger til forholdet. Der er oplæg til mange samtaler om følelser og forventninger til et godt sexliv. Den kan læses som en uddybning eller fortsættelse af forfatterens forrige bog Jeg elsker dig - med det hele! Couple Life Balance, der ligesom denne har en eksistentialistisk tilgang til >>det hele parforhold<<.
Bogen har hentet inspiration fra forfatterens mange parkonsultationer og fra centrale temaer i ethvert parforhold: følelser og seksualitet. Der gives mange bud på, hvordan parret kan blive bevidst om, hvordan man vælger og skaber et følelses¬liv, som på samme tid er både unikt og med mange lighedspunkter til alle andres. Der inviteres også til, at man som par kan udarbejde eller bearbejde sine egne 'etikregler'.
Følelser og erotik i parforholdet kan støtte og inspirere sundhedsfaglige professionelle, f.eks. læger, sygeplejersker og social¬rådgivere, som i deres daglige arbejde har kontakt med par - samt selvfølgelig parrene selv.
Jørn Laursener cand.psych. og praktiserende psykolog (aut.).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørn Laursen
Sideantal: 207
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 170 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 331 g
Udgivelsesdato: 11 Nov 2008
Oplagsdato: 11 Nov 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778876652

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Følelser og erotik i parforholdet - couple life balance Frydenlund