Flyvefærdig. Guide til voksenlivet

Vis stort billede
Flyvefærdig. Guide til voksenlivet

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Flyvefærdig handler om alt det, der fylder, når man er ved at være voksen. Hvordan finder man ud af alt det praktiske med bolig, økonomi og uddannelse, og hvad med alle de følelser, den tvivl og usikkerhed, man nogle gange fyldes af? Hvad med kærlighed, sex og følelser?
Flyvefærdig forbereder den unge på voksenlivets forskelligartede problemer og kriser og giver konkrete værktøjer til at håndtere dem. Der er gennem hele bogen "5 gode råd" fra eksperter inden for forskellige områder – husmoren, lægen, økonomiprofessoren og kokken – om fx at lægge budget, gøre rent og vaske tøj og at lave god mad på SU.Derudover er der nogle tjeklister, så læseren hurtigt kan danne sig et overblik over, om der er grund til bekymring – det kunne være "Har jeg stress?" eller "Har jeg en depression?
Bogen viser, at det er helt normalt at have identitetskriser i overgangen fra ung til voksen. Samtidig giver den læseren nogle redskaber til at tackle disse kriser, når de opstår.
Kan læses fra start til slut, men den kan også bruges som opslagsbog. Det er en bog, man kan vende tilbage til takt med, at ens livssituation ændrer sig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ulla Dyrløv
Sideantal: 183
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 156 mm
Højde: 257 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 338 g
Udgivelsesdato: 12 Jun 2016
Oplagsdato: 12 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750046004

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Flyvefærdig. Guide til voksenlivet Lindhardt Og Ringhof