Fletninger, knolde og snoninger - Trin for trin-opskrifter på 82 fantastiske frisurer

Vis stort billede
Fletninger, knolde og snoninger - Trin for trin-opskrifter på 82 fantastiske frisurer

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Nu er det slut med dårlige hårdage! Med bogen Fletninger, knolde og snoninger får du skærpet din appetit på håropsætningens kreative og mangfoldige univers!

Er du kørt fast i en ensformig hårrutine? Vender du evigt og altid tilbage til den samme, sikre frisure? Så er Fletninger, knolde og snoninger lige noget for dig! Måske mangler du inspiration til nye, opsigtsvækkende frisurer. Eller måske har du brug for råd om, hvilke frisurer du kan sætte, mens dit hår vokser fra kort til langt? Fletninger, knolde og snoninger indeholder massevis af inspiration, uanset om dit hår er kort, langt, tykt, tyndt, krøllet eller glat.

Der findes ikke noget værre end at befinde sig i hår-limbo, og her kan denne bog hjælpe. Den indeholder så mange frisurer og variationer, at du kan sætte en ny frisure hver dag i næsten tre måneder. Fletninger, knolde og snoninger er skrevet af Christina Butcher, og den er rigt udstyret med skønne fotos og instruktioner, som er lette at følge.

Bogen guider dig sikkert igennem hver frisure og introducerer til de mange spændende hårudtryk. Du får undervejs at vide, hvor hver enkelt frisure stammer fra, samt hvornår og hvor den fungerer bedst. Der er også angivet sværhedsgrad, tips og idéer til, hvordan frisuren kan varieres, og hvilke accessories du kan pifte den op med. Kapitlerne er inddelt efter frisuretyperne hestehaler, fletninger, knolde, knuder, snoninger og bouffanter, og der er garanteret noget for enhver smag. Brug derfor bogen til at guide dig sikkert igennem de mange muligheder, og forbered dig på, at folk hele tiden vil spørge, hvordan du har lavet din frisure!


Så grib børsten, og udforsk glæden ved at kunne sætte forunderlige og fantastiske frisurer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christina Butcher
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Hairstyle Directory
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Mette Stepnicka
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 228 mm
Højde: 279 mm
Udgivelsesdato: 22 Mar 2015
Oplagsdato: 22 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740600056

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Fletninger, knolde og snoninger - Trin for trin-opskrifter på 82 fantastiske frisurer Turbine