Fighter - at kæmpe med OCD, sorg og systemet

Vis stort billede
Fighter - at kæmpe med OCD, sorg og systemet

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fighter er en hudløs ærlig beretning fra en kvinde med OCD. Hun beskriver tvangshandlinger og tvangstanker, som hun har oplevet som særdeles hæmmende for et ordentligt liv. Over 200.000 mennesker menes at lide af OCD i Danmark og har dermed ikke et normalt liv. Forfatteren til Fighter, Lisbeth Gade Mikkelsen, tegner i sin bog billedet af en stærk kvinde, som har kæmpet med sig selv og systemet - og i dag er i gang med en uddannelse.
>>I sommerferien, hvor jeg er 14 år og er blevet konfirmeret, får jeg hjernebetændelse ligesom Karsten.<<
Da Lisbeth i en ung alder oplever storebroderens død efter længere tids sygdom, begynder tvangstankerne at overtage hendes sind.
Fra at have været et glad og smilende barn udviklede Lisbeth Gade Mikkelsen sig til at blive en teenager, som til tider overvejede at sige farvel til livet. Men noget i hende blev ved at kæmpe videre, uanset hvor megen modgang hun mødte på sin vej. Hun er og bliver en Fighter.
I bogen beretter Lisbeth om at leve med OCD, og hvordan det føles at være styret af sine tanker. Hun fortæller også om det savn, det efterlader, når først broderen og senere også søsteren helt pludseligt dør, og hvad det er, der gør det så svært at leve videre.
Fighterer også en beretning om kampen med systemet, og hvilke konsekvenser det har, når man fravælger at give OCD ramte behandling og i stedet giver dem førtidspension.
Til trods for den manglende hjælp fra mange sider lykkes det Lisbeth at vinde mere og mere over sin OCD. Kampen har forandret hende totalt, og angsten fylder gradvis mindre i hendes liv. I dag studerer Lisbeth dansk på uiversitetet. Med bogen Fighterønsker hun at skabe en debat om den behandling, som systemet giver OCD ramte. Samtidig er det hendes ønske at give håb til andre, som lever med OCD, samt oplyse vigtigheden af, at man kaster sig ud i sine drømme, selvom man for en stund føler gulvet vakle under sig.
Forordet er skrevet af OCD Foreningens ambassadør, hjerneforsker Peter Lund Madsen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lisbeth Gade Mikkelsen
Sideantal: 227
Sprog: Dansk
Forord af: Peter Lund Madsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Siesta
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 13 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792539786

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Fighter - at kæmpe med OCD, sorg og systemet Siesta