Fibromyalgi - en dysfunktion i centralnervesystemet

Reduced price!
Vis stort billede
Fibromyalgi - en dysfunktion i centralnervesystemet

159,20 kr

-20%

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen gør op med de mange myter, som fibromyalgi er omgivet af. Og med udgangspunkt i den nyeste forskning råder den bod på den store uvidenhed, som hidtil har præget området. Desuden indeholder bogen en række personlige cases, som belyser, hvad det egentlig indebærer at leve som kronisk smertepatient.
Fibromyalgi er en sygdom, der er omgivet af mange myter og stor uvidenhed. Sygdommen kan ramme både unge og ældre, mænd og kvinder, og man regner med, at der i Danmark findes ca. 50.000 mennesker med fibromyalgi. Heraf er hele 75-90 % kvinder.
Fibromyalgi - en dysfunktion i centralnervesystemetbeskriver sygdommens symptomer og diagnosticeringsforløb, mulige årsagssammenhænge, eksisterende behandlingsmuligheder samt ikke mindst de psykosociale følger af at leve med fibromyalgi. Med indsigt og indlevelse beskriver forfatteren, der selv er ramt af sygdommen, hvordan man tackler sin situation, hvordan det påvirker ægtefællen, familien og vennerne samt hvilke sociale og retslige konsekvenser, sygdommen kan have. I bogens anden del præsenteres seks personlige beretninger fra mennesker, der lever med fibromyalgi.
Bogen er skrevet både til fibromyalgiramte og til deres pårørende og behandlere. Inge Møllehaveudgav i 1993 den første bog på dansk om fibromyalgi. Den har længe været udsolgt og efterspurgt - derfor denne nye bog, der er opdateret med al den nyeste viden om sygdommen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Inge Møllehave
Sideantal: 116
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 151 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 170 g
Udgivelsesdato: 19 Jun 2008
Oplagsdato: 01 Mar 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778876263

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Fibromyalgi - en dysfunktion i centralnervesystemet Frydenlund