Fedmens psykologi - - en selvhjælpsbog

Vis stort billede
Fedmens psykologi - - en selvhjælpsbog

330,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Psykologisk fedme er den mekanisme, der får dig til at trøste dig med mad, fedt, slik og kager, så du bliver overvægtig, tyk eller fed. Psykologisk fedme betyder, at der er en dybereliggende årsag til, at du spiser mere, end du har brug for.

Bogen indeholder ingen opskrifter på sund, fedtfattig kost eller råd og vink om motion. Den informerer dig om årsagen til, hvorfor du på trods af den ene slankekur efter den anden – som du har svært ved at overholde – tager flere og flere kilo på. Kan du nikke genkendende til begrebet ”psykologisk fedme”, er denne selvhjælpsbog noget for dig.

Den indeholder informationer om, hvorfor du spiser mere, end du har brug for. Hvad du trøster væk. Hvorfor du ikke kan overholde dine slankekure. Hvorfor du bliver tykkere af at gå på slankekur.

Bogen indeholder en lang række opgaver og redskaber, der vil gøre dig mere bevidst om dig selv og årsagerne til din overvægt. Ved at arbejde med bogens opgaver begynder du en proces, hvor du erstatter dit nuværende spisemønster med et skabende, kreativt og anderledes indholdsrigt liv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Annette Ilfeldt
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sabine Brandt
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 150 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 580 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2005
Oplagsdato: 08 May 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762803800

Udgivelsesår

2002

Sprog

Dansk

Fedmens psykologi - - en selvhjælpsbog Munksgaard