Farvel til sukkersyge & Elementære skridt til at blive sund og rask

Reduced price!
Vis stort billede
Farvel til sukkersyge & Elementære skridt til at blive sund og rask

199,96 kr

-20%

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

To bøger i en samlet udgivelse.
I bogens lille første del Farvel til sukkersyge hævder Moritz, at diabetes ikke som sådan er en sygdom. I langt de fleste tilfælde er diabetes en kompleks mekanisme, der igangsættes ved kroppens forsøg på at undgå de fatale konsekvenser af en usund kost og livsstil. På trods af kroppens uophørlige indsats (som vi betegner som sygdommen) lider millioner og atter millioner af mennesker af eller dør af disse konsekvenser, i et omfang så diabetes i dag fremstår som en global epidemi. For at den enkelte læser kan blive i stand til at standse de processer, der fører til diabetes oplyser Moritz om årsagerne, og om hvordan kroppen er i stand til at helbrede.
Bogens anden og største del Elementære skridt til at blive sund og rask er skrevet i samarbejde med John Hornecker. Her udfolder forfatterne, hvad Andreas Moritz mener med naturlig sundhed. Som udgangspunkt er vi nemlig designet til at være sunde og vitale livet igennem. Som enkle og effektfulde virkemidler fremhæves bl.a. indre udrensning og hydrering. Samt allervigtigst: gradvise ændringer af spisevaner og livsstil.
Andreas Moritz (1954-2012) var en klarsynet behandler. Født i det sydvestlige Tyskland; han led som barn og ung af en række alvorlige sygdomme, som tvang ham til at studere diætik, ernæring og forskellige metoder til naturlig helbredelse. Fra 1998 i USA. Han arbejdede med ayurveda, shiatsu og energimedicin. Under sine mange rejser verden over holdt han en række meget inspirerende foredrag, især om relationer mellem sind og krop, medicin og spiritualitet.
Hans foredrag, artikler, bøger og blogs bidrog til hans autoritet. Han konfererede med statsoverhoveder, internationale organisationer og med regeringsrepræsentanter i Europa, Asien og Afrika.
John Hornecker født 1936 i Oregon, USA. Elev af Moritz. Medforfatter til Elementære skridt til at blive sund og rask.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Andreas Moritz
Sideantal: 230
Sprog: Dansk
Originaltitel: Diabetes No More & Simple Steps to Total Health
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Frank Robert Pedersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 07 Mar 2013
Oplagsdato: 07 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770703604

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Farvel til sukkersyge & Elementære skridt til at blive sund og rask Hovedland