Farmakologi

Vis stort billede
Farmakologi

410,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Farmakologi, 3. udgave, beskriver den almene farmakologi med de generelle farmakokinetiske og –dynamiske forhold. Den specielle farmakologi beskriver de enkelte lægemidler, deres virkninger, virkningsmekanismer og bivirkninger. Der er nye afsnit om lægemidler, der anvendes ved ønske om rygeophør og lægemidler ved impotens.
Bogens sidste del indeholder eksempler på akutte forgiftninger og behandling heraf.
Første del indeholder også afsnit af Birgitte Bjeld og Sonja Bek om sygeplejerskens opgaver, ansvar og kompetence i forbindelse med medicingivning. Der er lagt vægt på kvalitetssikring af medicinhåndtering og dermed det patientsikkerhedsmæssige perspektiv i afsnit om Elektronisk Patientmedicinering (EPM), fejlmedicinering, utilsigtede hændelser og den tilhørende rapporteringspligt, den personlige elektroniske medicinprofil (PEM) samt dosisdispensering.
Bogen henvender sig primært til sygeplejestuderende, men andet sundhedspersonale som fx farmakonomelever, jordemoderstuderende og radiografstuderende kan også få stort udbytte af den. Desuden kan bogen anvendes som en nyttig opslagsbog i det kliniske arbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sonja Bek / Birgitte Bjeld / Inge Olsen
Sideantal: 336
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 8
Udgave: 3
Tegnet af: Mette & Eric Mourier
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 173 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 672 g
Udgivelsesdato: 27 Aug 2007
Oplagsdato: 10 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762806580

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk