Familiesygepleje - Interaktion mellem patient, pårørende og sygeplejerske

Reduced price!
Vis stort billede
Familiesygepleje - Interaktion mellem patient, pårørende og sygeplejerske

236,00 kr

-20%

295,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Familiesygepleje beskriver et nyt, spændende perspektiv i sygeplejen. Der stilles stadig større krav til sygeplejersker om at kunne planlægge, gennemføre og aktivt inddrage patienten og dennes familie i udøvelsen af sygeplejen. Bogen indeholder introducerende kapitler, som beskriver familien som begreb i dagens sundhedsvæsen, ligesom der er mere teoretiske kapitler om familiesygepleje som vidensområde og en lang række konkrete eksempler på aktiv familieinddragelse i en klinisk kontekst.

Bogen henvender sig til studerende og klinikere på forskellige niveauer. Den er velegnet som lærebog til sygeplejestuderende på bachelorniveau, men den kan i høj grad også anvendes i både teoretisk og klinisk undervisning på præ- og postgraduate niveau. Mere generelt er målgruppen alle sundhedsprofessionelle, der arbejder med interaktionen mellem patienten, familien og de sundhedsprofessionelle i både primær og sekundær sektor.

Familiesygepleje beskriver et solidt teoretisk og klinisk fundament for både studerende og færdiguddannede sygeplejersker, som i stadig højere grad skal udvikle deres viden om og kliniske kompetencer til at inddrage patienter og deres familie i det sundhedsfaglige arbejde. Ideen er at hjælpe de sundhedsprofessionelle med at tilrettelæge deres behandling og pleje, så den faglige indsats kommer patienten og familien i møde, og målet er i sidste ende at bidrage til at øge deres fælles sundhed og velbefindende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dorthe Nielsen / Birte Østergaard / Helle Ploug Hansen / M.Fl
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Hanne Konradsen,Birte Østergaard
Udgiver: Munksgaard
Udgivelsesdato: 17 Aug 2016
Oplagsdato: 17 Aug 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762816145

Sprog

Dansk

Familiesygepleje - Interaktion mellem patient, pårørende og sygeplejerske Munksgaard