Få livet tilbage - En bog om lavt stofskifte

Vis stort billede
Få livet tilbage - En bog om lavt stofskifte

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Ny opdateret 2014-udgave:Mange mange mennesker stresser rundt for at tabe sig, få mere energi og overkomme hverdagen. Men de har aldrig haft en chance. Mange har nemlig lavt stofskifte, som nærmest er en folkesygdom, der giver mange, mange ubehagelige symptomer. Første udgave af bogen fik sat fokus på denne oversete sygdom, og retningslinjerne for behandling af lavt stofskifte er ændret. Denne 2. udgave af bogen er inklusiv de nye retningslinjer.
Har du lavt stofskifte?
  • Tager du på, selvom du spiser, hvad du plejer?
  • Taber du dig ikke, selvom du går på slankekur?
  • Har du svært ved at koncentrere dig og huske ting?
  • Kan du falde i søvn, bare du sætter dig ned?
  • Fryser du?
  • Bliver du forpustet af at gå op ad tre trappetrin?
  • Er det nærmest umuligt for dig at dyrke motion?
  • Får du ofte krampe i benene?
Se hele testen i bogen - eller på bogens hjemmeside:www.lavtstofskifte.info.
Har du flere af disse symptomer? Så er du måske én af de mange tusinde danskere, der går rundt med ubehandlet lavt stofskifte. Er du allerede i behandling for lavt stofskifte, men har du stadig symptomer? Desværre er der ikke den store fokus på lavt stofskifte hos alle praktiserende læger. Derfor overser de let sygdommen eller giver en utilstrækkelig og forkert behandling. Du kan ikke gøre for, at du får lavt stofskifte. Lavt stofskifte skyldes ikke livsstil, men derimod at skjoldbruskkirtlen producerer for få stofskiftehormoner. Ikke en eneste celle i kroppen fungerer normalt, når kroppen er i underskud af stofskiftehormoner. Derfor er symptomerne så mange og forskellige. Med den rette behandling kan lavt stofskifte behandles, så du slipper for symptomer. Læs bogen - den kan ændre dit liv.
Det kan lavt stofskifte betyde for dig: Unge kvinder: Inden lavt stofskifte har vist sig ved andre symptomer, kan sygdommen være årsag til, at man ikke kan blive gravid og til alvorlige problemer i graviditeten. Kvinder og mænd: Lavt stofskifte kan være årsag til, at man tager på, selvom man ikke spiser mere, end man plejer. Udover det, kan det også være årsag til træthed, udkørthed, stress og tendens til depression. Men også: forstoppelse, hjerteproblemer, krampe i benene, ondt i muskler og led kan skyldes lavt stofskifte. Ældre: Symptomerne på lavt stofskifte kan desuden forveksles med demens.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Sydendal
Sideantal: 182
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lars Nørregaard
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Fotograf: Palle Flodgaard
Udgiver: Ph Medier
Bredde: 166 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 385 g
Udgivelsesdato: 03 Jul 2014
Oplagsdato: 03 Jul 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799483532

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Få livet tilbage - En bog om lavt stofskifte Ph Medier