Få dig et liv - et godt liv med kronisk sygdom

Vis stort billede
Få dig et liv - et godt liv med kronisk sygdom

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

At leve med kroniske smerter er en krævende udfordring for alle mennesker og en meget belastende tilstand både fysisk og psykisk. Det kan på én gang være uhåndgribeligt og svært at fatte. Når du som Bianca Solveig Stjerne må indse, at du fremover skal leve med kronisk sygdom, vil du stille dig selv mange spørgsmål: Hvordan skal mit liv nu blive? Kan jeg alligevel få et godt liv? Hvad skal jeg sige farvel til? Hvad med alle mine drømme?
Måske mener du ganske enkelt, at det, at du er blevet syg, ikke er retfærdigt. Men uanset om det er retfærdigt eller ej, må du hjælpe dig selv. Det er netop derfor, at Bianca har skrevet denne bog fyldt med inspiration og forskellige værktøjer til at blive en god selvhjælper, så du kan lære at tackle dine daglige udfordringer. Bianca forsøger at give dig et kærligt spark bagi og at få dig til at tage ansvar for dig selv, din sygdom og dit liv.
Få dig et liver en arbejdsbog med øvelser og opgaver, hvor du kan gå tilbage eller hoppe frem til netop det kapitel eller det emne, du finder relevant. Forfatterens vil vise dig, at du ikke er alene, og du vil blandt andet møde en håndfuld modige kronikere og pårørende, som gerne deler deres historier, tanker og erfaringer fra et liv med kronisk sygdom.
Bogen er for alle kronikere og deres pårørende. Uanset om du har sklerose, kroniske smerter, stress, fibromyalgi, gigt, hjerte-kar-sygdomme, astma, muskel- og skeletlidelser, diabetes, migræne, allergi eller en anden kronisk sygdom, så er bogen til dig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bianca Solveig Stjerne
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Alette B / Alette Bertelsen
Forord af: Sofia Manning
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Carsten Simonsen,indledende kapitel
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 27 Jun 2013
Oplagsdato: 27 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777068911

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Få dig et liv - et godt liv med kronisk sygdom Dansk Psykologisk Forlag